Superingrediensen for aldrende hud, hår og negler: Dette er kollagen

Superingrediensen for aldrende hud, hår og negler: Dette er kollagen

Visste du at huden vår består av hele 70 prosent kollagen? Kollagen påvirker både hud, hår og negler. Med alderen avtar kollagenproduksjonen, og du må derfor aktivt tilføre kollagen i kosten for å bremse aldringsprosessen. – Kollagen er den viktigste ingrediensen kroppen din trenger for å opprettholde et friskt og sunt utseende, sier Marie Odsson fra Medicanatumin.

Marie Oddsson er autorisert hudpleier og er en del av forskerteamet som jobber med Jabushe Collagen; et spesialkomponert kosttilskudd som består av marint kollagen, vitaminer og mineraler. Aminosyresammensetningen bidrar til normal kollagendannelse, og påvirker både hår, hud og negler. I tillegg til å tilføre kollagen, stimulerer den også kroppens egen kollagenproduksjon.

– Sink og biotin er godt for hud, hår og negler. Den mest fremtredende ingrediensen i Jabushe Collagen er likevel kollagen, og det er det gode grunner til; kollagen er godt for hele kroppen, ikke bare av estetiske grunner, men også for å styrke muskler, ledd og skjelett, forteller Oddsson.

Visste du at?

– Kollagen finnes i hud, ledd, ligament, skjelett, muskelvev, brusk, hår og negler.
– Huden vår består av hele 70 % kollagen.
– Kollagen-produksjonen i kroppen avtar med årene, og det resulterer i rynker, dårlig fuktbalanse og mindre fasthet.
– I tillegg til den naturlige aldringen, bidrar stress, lite mosjon, dårlig kosthold og luftforurensning til at du får dårligere hud med tiden.
– Marint kollagen regnes som den beste kollagen-kilden.
– Hver dose Jabushe Collagen består inneholder 5000 mg marint kollagen.

Hvilke resultater kan du forvente?

Ved å bruke Jabushe Collagen daglig over en lengre periode, vil du etter hvert se forbedringer på hud, hår og negler. Du får 30 doser i hver pakke, og tar en dosering hver dag som du blander ut med vann eller strør over frokostblanding og smoothie.

– Resultatet vil bære preg av at alle ingrediensene vi bruker er av høy kvalitet, og at de allerede finnes i kroppen. Ved å bruke Jabushe Collagen vil du etterhvert oppdage at huden, håret og neglene dine både ser og føles bedre ut. Du vil rett og slett få en naturlig, sunn utstråling. Det er ikke snakk om å stoppe aldringen, men å bremse den. Healthy again, kaller vi det, sier hun.

Artikler