Jabushe – ett revolutionerande resultat av svensk forskning

Jabushe er en svensk hudpleieserie som minsker hudens aldringstegn og gir en spenstig hud med fin glød. Hudens elastisitet forbedres, og den blir glattere og mer ungdommelig ved å minske dybden på rynkene og redusere pigmentflekker.

Fundamentet for Jabushe er å tilby innovative og effektfulle produkter som vitenskapelig både er holdbare og av høy kvalitet. Jabushe hudpleie serie favner både kosttilskudd og pleieprodukter. Det er godt dokumentert at Jabushe gir synlige resultater gjennom det intensivt aktive QAL-100, en patenterte formula med Q10, liponsyre og acetylkarnitin som sammen reparerer huden.

 

 

I over 10 år har kvinner brukt Jabushe. Populariteten til hudpleieserien beror på de synlige resultatene av produktene. Hudpleien er vitenskapelig dokumentert og den kliniske studien av Jabushe er godkjent og gjennomgått av Research Ethics Committee i 2001 ved Karolinska Hospital, samt godkjent og utgitt av British Journal of Dermatology, en av verdens mest anerkjente tidsskrifter om emnet.

Dokumenterad effekt

Jabushe har flere ganger blitt kåret til Årets hudpleieprodukt av Svensk Egenvård.